ΠΤΗΣΕΙΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ 2017

29 Jun 2017
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι, χάρη στη γενναιόδωρη χορηγία της εταιρίας ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. που μας στηρίζει αγόγγυστα για μία ακόμη χρονιά, οι πτήσεις πυροπροστασίας θα ξεκινήσουν το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 και θα εκτελούνται καθημερινά μέχρι και το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Τα αεροπλάνα που έχουν προετοιμαστεί για τις πτήσεις αυτές, καθώς και το κόστος που θα χρεώνεται στους χειριστές ανά ώρα πτήσης, είναι:
SX-ASD με χρέωση 25 €/ώρα
SX-AVS
με χρέωση 35 €/ώρα
SX-AVP
με χρέωση 39 €/ώρα
Επιπλέον της παραπάνω χρέωσης, οι χειριστές θα πρέπει να πληρώσουν οι ίδιοι το κόστος της επίγειας εξυπηρέτησης (handling), ανάλογα με την εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης που θα επιλέξουν, καθώς και το ΤΕΑΑ (σπατόσημο) ύψους 12,30 € για το δεύτερο χειριστή που θεωρείται επιβάτης.
Το Δ.Σ. κάνει έντονες προσπάθειες για την εξεύρεση χορηγών που θα δεχτούν να καλύψουν το κόστος επίγειας εξυπηρέτησης και ΤΕΑΑ, οπότε, στην περίπτωση που τελεσφορήσουν θετικά αυτές οι προσπάθειες, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των χειριστών που εκτέλεσαν πτήσεις πυροπροστασίας το ποσό των 20 € ανά πτήση και χειριστή, άσχετα από το κόστος που αυτοί κατέβαλαν στην εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, καλούνται οι χειριστές να συνεννοηθούν μεταξύ τους δημιουργώντας ζευγάρια και να ενημερώσουν πολύ έγκαιρα τη Γραμματεία της ΑΛΘ για τις ημερομηνίες που επιθυμούν να πετάξουν.

!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!
Για να έχουν οι χειριστές το δικαίωμα να πετάξουν πτήσεις πυροπροστασίας, θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να παρακολουθήσουν τουλάχιστον το ένα από τα δύο ενημερωτικά σεμινάρια που θα γίνουν στην αίθουσα της σχολής της ΑΛΘ κατά τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:
Σάββατο 1 Ιουλίου 2017 και ώρα 10:00 το πρωί - Ολοκληρώθηκε!
Σάββατο 8 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:00 το πρωί

Τέλος, εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι θα πρέπει να ακολουθείτε πιστά τις νέες διαδικασίες που ισχύουν για όλες τις πτήσεις χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα και εντάσεις, δηλαδή να στέλνετε το PPR τουλάχιστον 24 ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα πτήσης στην εταιρία επίγειας εξυπηρέτησης της επιλογής σας και το σχέδιο πτήσης στον πύργο τουλάχιστον 2 ώρες πριν την έναρξη της πτήσης. Τα έντυπα αυτά μπορείτε να τα κατεβάσετε στον υπολογιστή σας από εδώ!