Έκτακτη Γενική Συνέλευση

27 Oct 2017
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΑΕΡΟΛΕΧΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Καλούνται τα Μέλη της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με το Νόμο και το Άρθρο 35 του Καταστατικού, καθώς και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου που λήφθηκε κατά την 43η συνεδρίασή του στις 18 Οκτωβρίου 2017, στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων "Πιλότος Χρήστος Παπαζαφειρίου" που βρίσκεται στο ισόγειο των εγκαταστάσεων της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης στον Αερολιμένα Θεσσαλονίκης "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ", για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα ακόλουθα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

1. Ενημέρωση των Μελών σχετικά με τα επείγοντα θέματα που προέκυψαν και εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της ΑΛΘ μετά την ανάληψη της διαχείρισης του α/δ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" από την εταιρία Fraport A.E. και λήψη αποφάσεων για την αντιμετώπισή τους.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει απαρτία στην πρώτη Έκτακτη Γενική Συνέλευση, τότε θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017, την ίδια ώρα, στην ίδια τοποθεσία και με τα ίδια θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων και ταμειακώς τακτοποιημένων μελών που θα παραβρεθούν.

 
Για το Δ.Σ. της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης
Βασίλειος Κώστα
Πρόεδρος Δ.Σ.