Νέοι χώροι στάθμευσης

14 Jan 2018


Αγαπητά Μέλη,
Όπως σχεδόν όλοι γνωρίζετε πια, ο χώρος στάθμευσης που υπήρχε μπροστά από το κτήριο της Αερολέσχης έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο λόγω των εργασιών αναβάθμισης του αεροδρομίου και, μέχρι τώρα, σταθμεύαμε στο Parking P8, το οποίο, μαζί με όλους τους άλλους χώρους στάθμευσης του αεροδρομίου, έχει παραχωρηθεί για εκμετάλλευση στον Όμιλο Μουζενίδη, με ημερομηνία ισχύος από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018. Συνεπώς, από την ημερομηνία αυτή και μετά, η στάθμευση σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου θα γίνεται έναντι πληρωμής.

Το Δ.Σ. της Αερολέσχης, αμέσως μόλις ενημερώθηκε για την κατάσταση αυτή και αφού έδωσε αρκετές άνισες και άκαρπες μάχες με τη Διοίκηση του αεροδρομίου, προχώρησε τελικά σε διαπραγματεύσεις με τα στελέχη του Ομίλου Μουζενίδη και συμφώνησε τα παρακάτω.

1. Μηνιαία κάρτα στάθμευσης
Η μηνιαία κάρτα στάθμευσης χρεώνεται προς 15 € το μήνα και εκδίδεται μόνο για όσους κατέχουν κάρτα πρόσβασης στους χώρους του αεροδρομίου, η οποία εκδίδεται από τη Fraport και αφορά αυστηρά συγκεκριμένα άτομα. Για την Αερολέσχη, τα άτομα αυτά είναι τα μέλη του Δ.Σ., η Γραμματεία και το προσωπικό και οι εγγεγραμμένοι μαθητές της σχολής χειριστών. Τα άτομα αυτά σταθμεύουν μόνο στο Parking P3.

2. Προσωρινή στάθμευση
Η προσωρινή στάθμευση αφορά όλα τα μέλη που έχουν κάρτα μέλους της Αερολέσχης σε ισχύ και χρεώνεται σύμφωνα με τον τρέχοντα τιμοκατάλογο, μείον 20% έκπτωση επί του εκάστοτε κόστους στάθμευσης. Η έκπτωση αυτή ισχύει τόσο στο Parking P4 όσο και στο Parking P6, αλλά προτείνεται να σταθμεύετε στο Parking P6 που έχει χαμηλότερη χρέωση από το Parking P4.
Τον πλήρη τιμοκατάλογο των παραπάνω αναφερόμενων Parking μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ: https://www.parking-airport.gr
(κάτω μέρος της σελίδας, επικεφαλίδα «Τιμές»).
Εν συντομία, το κόστος στάθμευσης για τα μέλη της Αερολέσχης στο Parking P6 είναι:
Χρόνος Κόστος €
0’ – 20’ λεπτά Δωρεάν
21’ – 2 ώρες 3,20
   2 – 3 ώρες 4,80
   3 – 4 ώρες 6,40
   4 – 5 ώρες 8,00
   5 – 24 ώρες 9,60
Για περισσότερες της μία ημέρες στάθμευσης, δείτε τον τιμοκατάλογο πατώντας στον παραπάνω σύνδεσμο και αφαιρέστε 20% έκπτωση στις αναγραφόμενες τιμές.